Η εταιρεία


ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ · ΡΕΥΜΑ

Δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη

Το γραφείο μας ξεκινώντας την πορεία του ήδη από το 2005 δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης. Παρέχουμε ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Η έμπειρη ομάδα μας, προτείνει εξατομικευμένες λύσεις συνεργαζόμενη με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ασφάλισης.

Πλέον από το 2015 στις υπηρεσίες μας έχουμε δυναμικά εντάξει την παροχή πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας. Συνεργαζόμενοι με όλους τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος, αναζητούμε για τους πελάτες μας την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για τις ενεργειακές τους ανάγκες.

Στόχος του γραφείου μας είναι να ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στις προσδοκίες των πελατών μας, γι αυτό και φροντίζουμε και διευρύνουμε τη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας με αξιοπιστία και συνέπεια.


Αξία στην επιλογή σας

Συγκρίνουμε αντικειμενικά παρέχοντας πλήρη ενημέρωση & διαφάνεια.

Εξυπηρέτηση & Επικοινωνία

Σας εξυπηρετούμε άμεσα σε οτιδήποτε χρειαστείτε

Πλήρη κάλυψη

Πλήρη προγράμματα ασφάλισης για Ιδιώτες & Επιχειρήσεις

Αξιοπιστία

Πάνω από 10 χρόνια σταθερά & αξιόπιστα δίπλα σας

Εμπιστοσύνη & Υπευθυνότητα

Προτεραιότητά μας είναι να σας καλύπτουμε αξιόπιστα όποτε το χρειαστείτε.

Χαμηλό κόστος

Χαμηλά ασφάλιστρα με λύσεις στις δικές σας ανάγκες

Μπαστάκης Ιωάννης

Ασφαλιστικός σύμβουλος - Σύμβουλος ενέργειας


Ο Μπαστάκης Ιωάννης είναι Ασφαλιστικός Σύμβουλος από το 2010 οπότε και ανέλαβε εξ’ολοκλήρου το ασφαλιστικό γραφείο Μπαστάκης.

Έλαβε το Πιστοποιητικό Επιπέδου Α’ για την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικού συμβούλου, συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων και υπαλλήλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων (αντ)ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, των πιστωτικών ιδρυμάτων περιλαμβανομένων καθώς επίσης το Πιστοποιητικό Επιπέδου Δ’ για την πώληση ασφαλιστικών προϊόντων συνδεδεμένων με επενδύσεις.

Παρακολουθεί τακτικές ενημερώσεις που αφορούν την επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και δίνουν έμφαση στις σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης. Αποκτά τις νέες γνώσεις που απαιτούνται στο διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον με τις ιδιαίτερες νομικές ευθύνες της ιδιωτικής ασφάλισης.

Δεν είμαστε τόσο πλούσιοι για να είμαστε ανασφάλιστοι!

Μπαστάκης Νικόλαος

Ιδρυτής


Ο Μπαστάκης Νικόλαος υπήρξε ιδρυτής του ασφαλιστικού γραφείου Μπαστάκης το 2005.

Διακρίνεται για την πολυετή του εμπειρία στο χώρο των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων, καθώς επίσης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων στο κλάδο των ασφαλίσεων και επενδύσεων.

Έχει λάβει τιμητική διάκριση το 2009 από την Εθνική Ασφαλιστική για την επιτυχία του ασφαλιστικού γραφείου στο κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων καθώς και τιμητική διάκριση το 2007 για τις επιτυχημένες πωλήσεις του σε ασφαλιστικά προϊόντα ζωής.

Το να δημιουργήσουμε κάτι μας παίρνει μια ζωή. Το να το χάσουμε μόνο μια στιγμή.

Καλέστε μας στο

28920 22490 ή694 5930197

ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς