Παιδί

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΠΑΙΔΙΟΥ

Για τα παιδιά μας τα θέλουμε όλα!

Ως γονέας, επιθυμείτε μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή για το παιδί σας. Από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, φροντίζετε κάθε ημέρα να μην του λείψει κανένα αγαθό. Έχετε προνοήσει όμως για το μέλλον του; Τα οφέλη από τα προγράμματα ασφάλειας παιδιού είναι πολλαπλά.

Με τα προγράμματα ασφάλειας παιδιού (υγείας - αποταμιευτικά) συμμετέχετε έμπρακτα στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για το παιδί σας, εξασφαλίζοντας το από τη στιγμή της γέννησής του.

Αν ενδιαφέρεστε να καλύψετε τις σπουδές ή / και την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού σας, το ποσό που θα αποταμιεύετε θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε μελλοντικά, στο αυξανόμενο από έτος σε έτος κόστος της εκπαίδευσης. Τα προγράμματα επίσης εξασφαλίζουν τη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή του περίθαλψη και την εξασφάλισή του ακόμη κι αν συμβεί ένα απροσδόκητο γεγονός στους γονείς.

Αν ενδιαφέρεστε να καλύψετε τη νοσοκομειακή ή / και την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη του παιδιού σας, το πρόγραμμα που θα έχετε επιλέξει, θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στο αυξημένο κόστος μιας ενδεχόμενης νοσηλείας.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλειας παιδιού, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Mε ένα πρόγραμμα ασφάλισης για το παιδί έχετε:

  • Την εξασφάλιση ενός ποσού για το παιδί τη στιγμή ακριβώς που θα το έχει ανάγκη.
  • Τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ασφαλιστικής προστασίας του παιδιού και του μέλλοντός του από ό,τι κι αν συμβεί.

Θέλεις να μειώσεις το λογαριασμό του ρεύματος σου;

Με ενδιαφέρει