Μεταφορές

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Εξασφαλίστε την ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων σας!

Τα προγράμματα ασφάλισης μεταφορών, δίνουν τη δυνατότητα στις μικρές και μεγάλες εισαγωγικές ή εξαγωγικές επιχειρήσεις, να δραστηριοποιούνται πιο ενεργά εφόσον έχουν εξασφαλίσει την ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων τους.

Με τα προγράμματα ασφάλειας μεταφορών σας παρέχεται η προστασία που χρειάζεστε από τυχόν ζημιογόνα γεγονότα και επιτρέπει σε εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο να αναλαμβάνετε με μεγαλύτερη σιγουριά εμπορικούς κινδύνους, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Ιδιαιτέρως, όταν το κόστος είναι ένα μικρό ποσοστό της εμπορικής αξίας των αντικειμένων, ενώ το όφελος είναι κυρίως η εξασφάλιση των συμφερόντων σας και η βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Η ασφάλιση μεταφορών των εμπορευμάτων στην Ελλάδα πλήττεται ιδιαιτέρως από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες της εποχής.

Ανταποκρινόμενοι στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς, είμαστε δίπλα σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και με σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης όλων των ειδών των εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μηχανημάτων όπως και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε μαζί το πρόγραμμα ασφάλισης μεταφορών που ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες σας.

Τι εξασφαλίζουν τα προγράμματα ασφάλισης μεταφορών

Τα προγράμματα αυτά σας εξασφαλίζουν απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να οφείλονται:

  • στη συσκευασία
  • τη φόρτωση
  • την εκφόρτωση
  • τις κλιματολογικές συνθήκες

Θέλεις να μειώσεις το λογαριασμό του ρεύματος σου;

Με ενδιαφέρει