Σύνταξη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Μαζί θα εξασφαλίσουμε την σιγουριά της επόμενης ημέρας.

Επιλέγοντας το Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει εξασφαλίζετε σε εσάς και την οικογένειά σας το επιθυμητό βιοτικό επίπεδο στα χρόνια που πλέον δεν θα εργάζεστε, απολαμβάνοντας τους «κόπους μιας ζωής».

Μεταξύ των επιλογών που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το το ποσό της σύνταξής σας, ο χρόνος συνταξιοδότησής σας, ο τρόπος καταβολής της σύνταξής σας (ισόβια ή ορισμένης διάρκειας ή εφάπαξ ποσό) και άλλες ώστε να διαμορφώσετε το δικό σας, προσωπικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας!

Μάθετε τώρα περισσότερα για τα Συνταξιοδοτικά μας προγράμματα, συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε χωρίς καμία δέσμευση για σας.

Με τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα που σας προσφέρουμε μπορείτε:

  • Να διατηρήσετε ένα καλό βιοτικό επίπεδο ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε
  • Να προγραμματίσετε το μέλλον σας σήμερα.
  • Να εξασφαλίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Να επιλέξετε εσείς πώς θα καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας, το επιθυμητό ποσό μηνιαίας σύνταξης και την ηλικίας έναρξης καταβολής της σύνταξης.
  • Να επιλέξετε ένα από τα πρωτοποριακά προγράμματα που ανταποκρίνονται ακριβώς στα νέα δεδομένα της εποχής.

Συχνές Ερωτήσεις

1Είμαι πολύ νέος για να σκεφτώ τώρα τη Σύνταξή μου;

Αυτή είναι μια παγίδα που κοστίζει πολύ! Όσο αναβάλλετε να συνάψετε ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα σήμερα, τόσο πιο μεγάλο θα είναι το κόστος του για εσάς μελλοντικά. Αντίθετα, όσο πιο νέος ξεκινήσετε, θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερα κεφάλαια και υψηλότερη απόδοση.

2Κάθε πότε μπορώ να πληρώνω τα ασφάλιστρά μου;

Μπορείτε να πληρώνετε τα ασφάλιστρα σύμφωνα με τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Ανάλογα με την επιλογή σας, μπορείτε να καταβάλλετε τα ασφάλιστρα ετησίως, εξαμηνιαίως, τριμηνιαίως ή μηνιαίως.

3Πρέπει να περιμένω μέχρι τα 65 μου για να συνταξιοδοτηθώ;

Με τα προγράμματα μας το πότε θα πάρετε Σύνταξη το επιλέγετε εσείς! Σχεδιάζετε, λοιπόν, το προσωπικό σας συνταξιοδοτικό πλάνο, φροντίζοντας από σήμερα για το μέλλον σας, ώστε να καλύπτετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.

4Κάνοντας σήμερα ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, πότε θα πάρω τη Μηνιαία Σύνταξή μου;

Με τα προγράμματα μας έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε εσείς τη χρονική στιγμή που επιθυμείτε να ξεκινήσει η καταβολή της μηνιαίας Σύνταξής σας.

Θέλεις να μειώσεις το λογαριασμό του ρεύματος σου;

Με ενδιαφέρει