Δάνειο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Εχοντας δημιουργήσει μια εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων αναλαμβάνουμε την διαδικασία δανειοδότησης με σκοπό τη βέλτιστη διαχείριση και έγκριση του δανείου σας.

H εταιρεια μας μαζι με την NLS και την ΤΕΜ έχοντας συνάψει σύμβαση συνεργασίας με Εθνική Τράπεζα και την Eurobank και ενεργώντας πάντα προς όφελος του υποψήφιου δανειολήπτη, αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει εκ μέρους του πελάτη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται ως προς τη δημιουργία κατάλληλου φακέλου εγγράφων για την αίτηση και χορήγηση του Στεγαστικού δανείου ή του Επιχειρηματικου δανειου σας που επιθυμεί να λάβει.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι καθοδηγούν τον πελάτη σε κάθε βήμα από την διαδικασία της αίτησης μέχρι την τελική εκταμίευση. Παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν ως προς την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος χρηματοδότησης.

Συχνές Ερωτήσεις

1Πόσο είναι το ποσό που μπορεί να λάβει ένας δανειολήπτης και το διάστημα αποπληρωμής;
 1. Μπορείτε να πάρετε από €6.000 έως το σύνολο (100%) του οφειλόμενου ποσού σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου ή του κόστους εκτέλεσης εργασιών.
 2. Μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως 40 έτη.
2Επιτόκιο σταθερό ή κυμαινόμενο;

Ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε, το επιτόκιο είναι σταθερό ή κυμαινόμενο ή συνδυασμός.

3Υπάρχουν έξοδα;

Δεν υπάρχουν έξοδα σε εμάς.Μόνο τα έξοδα για ερευνα ελεγχο και εκγρισης του δανειου που πληρώνονται ΜΟΝΟ και αν εγκριθείτε.

4Το δάνειο από ποια τράπεζα είναι;

Στο γραφείο μας έχετε την επιλογή να πάρετε πρόσφορα από την Εθνική Τράπεζα ή Eurobank και να επιλέξετε αυτό που σας συμφέρει.

5Στεγαστικό Δάνειο

 • Ανακαίνιση
 • Αγορά κατοικίας
 • Ανέγερση – Αποπεράτωση
 • Αγορά Οικοπέδου (για ανέγερση κατοικίας)
 • Αγορά δευτερεύουσας κατοικίας
 • Επισκευή Κατοικία
6Επιχειρηματικό Δάνειο

 • Όρια κεφαλαίου κίνησης
 • Εφάπαξ κεφάλαιο κίνησης
 • Χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων

  (πχ. Φωτοβολταικα συστηματα, Αγορά επαγγελματικων ακινητων και εξοπλισμου κτλ)

 • Ανοικτό επαγγελματικό πλάνο
7Πως γίνεται η εξόφληση του δανείου;

Η καταβολή των δόσεων ξεκινάει 1 μήνα μετά την χορήγηση του δανείου. Επίσης μπορείτε να εξοφλήσετε ολικά ή μερικά το δάνειο σας χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση.

8Και γιατί να έρθει κάποιος στο Γραφείο Μπαστάκης;

Γιατί οι διαδικασίες γίνονται πολύ πιο γρήγορα από ότι να πηγαίνατε σε ένα κατάστημα Τράπεζας. Δεν υπάρχουν καθόλου καθυστερήσεις. Όλη η διαδικασία του δανείου γίνεται από το γραφείο μας πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

9Αναλαμβάνουμε αιτήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία με όλους τους τρόπους πχ μέσω zoom και προσωπική συνάντηση.

🏠 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, μπορείτε να έρθετε στο γραφείο μας και να καταθέσετε αίτηση για να λάβετε 🏠 ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με προνομιακό επιτόκιο από 📌 2,5%

📌 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ:

✅ αγορά, ανέγερση/αποπεράτωση, επισκευή ή ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας

✅ αγορά, ανέγερση/αποπεράτωση, επισκευή ακινήτου άλλης χρήσης, το οποίο δεν σχετίζεται με την εμπορική, επιχειρηματική ή επαγγελματική σας δραστηριότητα

✅ επισκευή (αναστήλωση/εξωραϊσμός/συντήρηση) παραδοσιακού ή διατηρητέου κτηρίου

✅ αγορά οικοπέδου (για ανέγερση κατοικίας)

📌 Όλη η διαδικασία της αίτησης, με όλα τα δικαιολογητικά ολοκληρώνεται από εμάς πολύ γρήγορα και με απλές διαδικασίες.

Σας απαντάμε σε λίγες ημέρες αν είστε δικαιούχος του δανείου, σας δίνουμε τη λίστα με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και η κατάθεση τους γίνεται στο γραφείο μας, χωρίς να χρειαστεί να πάτε στην Τράπεζα, παρά μόνο όταν γίνει η εκταμίευση του δανείου. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Για πληροφορίες ή απορίες μπορείς να κλείσεις ένα προσωπικό ραντεβού στα τηλ. 2892022490 & 6945930197 ή να έρθεις από το γραφείο μας στις Μοίρες, 25ης Μαρτίου 91 ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.

Θέλεις να μειώσεις το λογαριασμό του ρεύματος σου;

Με ενδιαφέρει